Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou

Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou

Aceste tip de Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou se pot fabrica  din hartie kraft albit si natur, cu manere din hartie rasucita, intr-o multitudine de dimensiuni, pot fi imprimate in 1-2 culori sau policromie, in functie de cerintele fiecarui client.

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne trimiteti fiserul logo vectorial la adresele de mail office@agwa.ro si agwarom.marketing@gmail.com

Descriere

Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou

Aceste Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou sunt fabricate din hartie kraft albit, cu manerele din hartie rasucita.

Dimensiunile sacoselor personalizate cu brand-ul StoneMania Bijou sunt 18x8x24 cm si 27x10x33 cm, iar hartia kraft albit are grosimea de 100 g/mp.

Sacosele din hartie personalizate cu manerele din hartie rasucita se pot fabrica intr-o multitudine de dimensiuni adaptate nevoilor fiecarui client.

Sacosele personalizate se pot produce din hartie kraft natur si albit, imprimate 100% (fonta totala), sau se pot produce doar cu logo-ul aplicat pe hartie alba sau kraft natur, pentru costuri mai mici.

Sacosele din hartie kraft natur sau albit personalizate sunt insotite de Declaratie de Conformitate cu mormele legislative din Romania si UE pentru ambalajele din hartie.

Pentru a primi oferta de pret pentru sacosele personalizate cu brand-ul dvs, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs pe adresele de mail office@agwa.ro si agwarom.marketing@gmail.com, cu informatii privind dimensiuni, tip hartie, cantitate, fisier logo vectorial.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sacose din hartie personalizate logo StoneMania Bijou”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exclusive products