Sacose din hartie personalizate logo LI NAILS

Sacosele din hartie personalizate cu manerele din hartie rasucita se pot fabrica intr-o multitudine de dimensiuni adaptate nevoilor fiecarui client.

Sacosele personalizate se pot produce din hartie kraft natur si albit, imprimate 100% (fonta totala), sau se pot produce doar cu logo-ul imprimat pe hartie alba sau kraft natur.

Pentru oferta: office@agwa.ro si agwarom.marketing@gmail.com

Descriere

Sacosele din hartie personalizate cu logo LI NAILS.

Sunt fabricate din hartie kraft albit, cu manerele din hartie rasucita.

Dimensiunile sacoselor personalizate cu brand-ul LI NAILS sunt 18x8x30 cm, iar hartia kraft albit are grosimea de 100 g/mp.

Sacosele din hartie personalizate cu manerele din hartie rasucita se pot fabrica intr-o multitudine de dimensiuni adaptate nevoilor fiecarui client.

Sacosele personalizate se pot produce din hartie kraft natur si albit, imprimate 100% (fonta totala), sau se pot produce doar cu logo-ul aplicat pe hartie alba sau kraft natur, pentru costuri mai mici.

Sacosele din hartie kraft natur sau albit personalizate sunt insotite de Declaratia de Conformitate cu mormele legislative din Romania si UE pentru ambalajele din hartie.

Pentru a primi oferta de pret pentru sacosele personalizate cu brand-ul dvs, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs pe adresele de mail office@agwa.ro si agwarom.marketing@gmail.com, cu informatii privind dimensiuni, tip hartie, cantitate, fisier logo vectorial.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sacose din hartie personalizate logo LI NAILS”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exclusive products