Pungi si sacose de hartie - Livram in 24H- 2H in Bucuresti. (agwa.ro)

Punga din hartie kraft natur mata 18x12x27.5 cm

0,35 lei TVA inclus

Punga din hartie produse vrac 18x12x27.5cm ( latime x burduf x inaltime ) si capacitatea de 2 kg, fabricata din hartie kraft natur netiparita cu grosimea de 50 g/mp, este ambalajul ideal pentru a transporta usor si sigur  produsele vrac vandute de diverse magazine alimentare si non-alimentare.

Produsul se vinde la 1 cutie x 1000 buc.

În stoc

Descriere

Punga din hartie kraft natur mata 18x12x27.5 cm ( latime x burduf x inaltime ) si capacitatea de 2 kg, fabricata din hartie kraft natur netiparita cu grosimea de 50 g/mp, este ambalajul ideal pentru a transporta usor si sigur  produsele vrac vandute de diverse magazine alimentare si non-alimentare.

Avand utilitate diversa, aceasta punga din hartie kraft natur mata 18x12x27.5 cm poate fi utilizata si in florarii (pentru transportul aranjamentelor florale), cafenele, librarii, magazine locale.

La cerere, punga din hartie kraft natur mata 18x12x27.5 cm se poate personaliza cu logo-ul clientului.

Vezi produse similare aici.

Pungile din hartie natur pentru livrari produse vrac sunt insotite de Declaratia de conformitate cu legislatia din Romania si U.E. referitoare la ambalajele care intra in contact direct sau indirect cu produsele alimentare.

Datorita burdufului patrat, lat de 12 cm, punga din hartie produse vrac 18x12x27.5cm  este practica pentru ambalarea, depozitarea si transportul diverselor produse alimentare tip fast-food, cofetarie, patiserie, cafea, produse de morarit sau a produselor non-alimentare : cosmetice, accesorii, mici cadouri si decoratiuni, aranjamente florale.

Pungile din hartie natur netiparita mentin produsele alimentare calde mai mult timp si, datorita compozitiei ecologice, acestea nu se topesc si nici nu emit substante chimice volatile care ar putea afecta compozitia produsului alimentar transportat. Au un design care faciliteaza mentinerea formei stabile pe suprafata de lucru, chiar inainte de a fi utilizate, datorita burdufului, care este lat si care confera echilibrul necesar manevrarii pe intreaga perioada de depozitare a produselor transportate.
Fabricate intr-un mediu steril si transportate in amabalaj igienic, pungile noastre din hartie pot lua contact direct cu produsele alimentare. Pungile sunt confectionate din hartie kraft, 100% biodegradabila, fiind produse sustenabile, ideale pentru protectia mediului inconjurator. Va recomandam refolosirea acestora de cat mai multe ori posibil.

Ne gasesti si pe Facebook.

Informații suplimentare

Tip produs

Punga hartie

Functii

Alimentare/Nontoxice/100% biodegradabil/Ecologic/Reciclabil

Dimensiune

18 x 12 x 27,5 cm

Material

Hartie kraft

Culoare

Natur / Maro

Capacitate

Tip burduf

Patrat

Dimensiuni burduf

18×12 cm

Personalizare

Da, cu logo

Certificat

Declaratie de Conformitate

Grosime hartie

50 g/mp

Cantitate/set/cutie

1000 buc/cutie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Punga din hartie kraft natur mata 18x12x27.5 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exclusive products