TERMENI SI CONDITII:

CONDITII DE LIVRARE

Comanda minima este de 100 lei (inclusiv tva) si se prelucreaza dupa ce au fost confirmate toate datele de contact (nume, telefon, adresa, date de identificare), produsele comandate, precum si valoarea comenzii.

 

Comenzile primite pana la ora 15.00 se livreaza catre curier in aceeasi zi. Firma de curierat livreaza la randul lor dupa 24 ore, respectiv a doua zi.

 

Comenzile primite dupa ora 15.00 se livreaza catre curier in ziua urmatoare. Firma de curierat livreaza la randul lor dupa 24 ore.

 

Daca se modifica adresa de livrare, livrarea se va face in ziua urmatoare.

 

Produsele expuse pe situl WWW.AGWA.RO sunt produse care se adreseaza agentilor economici (firme, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si altor persoane juridice) sau persoanelor fizice pentru diverse evenimente.

 

Pentru a primi informatii suplimentare, contactati Departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon: 0786.130.919 – 0724.511.444 – 0730.975.642 Program: Luni - Vineri intre orele 08.00 - 18.00, Sambata intre orele 08.00 – 15.00 sau prin email agwarom.marketing@gmail.com. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 

Aveti responsabilitatea de a desface coletul la primire si de a verifica daca produsele sunt intocmai cele mentionate in factura sau documentul de transport. In cazul produselor lipsa responsabilitatea va cadea in sarcina cumparatorului. Pentru orice greseala a AGWA.ro privind facturarea produselor, certificate de calitate, continut colete, etc va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru a indrepta eroarea facuta.

 

SERVICIUL DE GARANTIE

Serviciul de garantie se acorda tuturor produselor vandute sau oferite de firma noastra conform legislatiei in vigoare. Garantia este de 45 zile. Daca aveti un produs prezinta defect de fabricatie vom depune toate eforturile sa verificam produsul si sa schimbam pe cheltuiala noastra. 

GARANTIA SE OFERA GRATUIT CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE.

Pentru a putea beneficia de garantie trebuie indepliniti cativa pasi dupa cum urmeaza:

- Pastrati si ambalati produsul in ambalajul original.

- asigurati-va ca produsul va ajunge la noi insotit de o copie dupa factura de achizite si Declaratia de Conformitate atasata fiecarei facturi.

- mentionati datele dvs de contact (adresa si un numar de telefon) in cazul in care sunt altele decat cele de pe factura pentru a va putea contacta.

- contactati departamenul nostru de relatii cu clientii prin email sau telefonic la nr. : 0786.130.919 – 0724.511.444 – 0730.975.642 sau email: agwrom.marketing@gmail.com pentru a obtine un termen estimativ al solutionarii.

 

DECLARATIA DE CONFORMITATE pentru produsele fabricate din hartie si carton:

 

Produsele mentionate nu pun in pericol viata, sanatatea si securitatea muncii si nu produc impact negativ asupra mediului inconjurator. Declaratia este in conformitate cu:

-Regulamentul (CE) nr. 2023/2006 al Comisiei din 22 decembrie 2006 privind buna practica de fabricatie a materialelor si a obiectelor destinate sa vina in contact cu produsele alimentare.

-Regulamentul (CE) nr.1935/2004 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 octombrie 2004 privind materialele si obiectele destinate sa vina in contact cu produsele alimentare si de abrogare a Directivelor 80/590/CEE si 89/109/CEE.

- HG nr.431/2008 privind completarea HG nr. 1197 din 24 octombrie 2002 (*actualizata*) pentru aprobarea Normelor privind materialele si obiectele care vin in contact cu alimentele.

-Ordin nr. 869 din 17 iulie 2006 privind aprobarea Normelor specifice referitoare la cauciucul care vin in contact cu alimentele si la cernelurile si concentratele de culoare ce intra in componenta materialelor si obiectelor care vin in contact cu alimentele si indeplinesc cerintele stabilite in liniile directive CEPE sau EuPIA.

-Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al comisiei din 14 ianuarie 2011 privind materialele si obiectele din plastic destinate sa vina in contact cu produsele alimentare - Anexa IV

-Directiva 94/62/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 decembrie 1994 privind ambalajele si deseurile de ambalaj.

- Legea nr.249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.

 

Materia prima folosita: Hartie Kraft Albit/Natur; hartie rezistenta la grasimi; hartie cu polietilena; adezivi, cerneluri, fereastra polietilena; Carton ondulat.

Nu sunt folosite materii prime care fac obiectul unei restrictii si/sau specificatii in conformitate cu prezentele norme.

Nu sunt folosite materii prime care fac obiectul unei restrictii in alimente, obtinute prin date experimentale/ calcule teoretice privind nivelul migrarii lor specifice si, dupa caz, criteriile lor de puritate in conformitate cu Ordinul 438/2002 (aditivi).

Produsele noastre pot veni in contact cu alimente de tip: patiserie, brutarie, fast food, faina, zahar, pesmet, hrana pentru animale si alte produse alimentare.

Perioada de timp in care ambalajul poate intra in contact direct cu produsul alimentar este de maxim 2 ani.

Pungile, sacii, sacosele din hartie, hartia pentru ambalat, cutiile din carton pentru ambalarea diverselor produse se depoziteaza la o temperatura cuprinsa intre +15...+25 grade C, la o umiditate de 65 %, in depozite curate si bine aerisite, conform standardului SR5978:2001.

Alimentele pot intra in contact direct pe toata suprafata interioara a ambalajului.

 

Aceasta declaratie de conformitate poate fi utilizata si pentru ambalajele de tip nealimentar: pungi, sacose, saci, hartie de impachetat, cutii din carton.

 

Specificatii:

= sacosele, pungile, sacii din hartie natur/alba, precum si si hartia de ambalat natur sunt utilizate exclusiv ca ambalaje pentru produsele alimentare si nealimentare uscate sau solide;

= pungile din hartie rezistenta la grasime, precum si hartia rezistenta la grasime pentru ambalat este destinata ambalarii produselor alimentare si nealimentare care contin grasimi vegetale, animale si industrial

= pungile pentru rotiserie realizate din hartie kraft albit inobilata cu folie de polietilena la interior sunt etanse, impermeabile la grasimi, mentin caldura si suporta temperature de la -40 grade C la + 100 grade C

= cutiile din carton se pot utiliza pentru ambalarea produselor nealimentare si a celor alimentare, putand avea contact pe toata suprafata cu produsele alimentare.

 

Mod de pastrare:

"          in cutii de carton, pe paleti de lemn;

"          paletii care contin cutii cu pungi NU se stivuiesc unul peste celalat;

"          in spatii uscate, curate, aerisite si ferrite de razele se soare.

 

S.C. AGWAROM MARKETING SRL

 

 

CONDITII DE RETURNARE

 

Orice produs cumparat de pe site-ul WWW.AGWA.RO, poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii IN AMBALAJUL ORIGINAL INTACT si fara orice defect, urme, zgarieturi, pete, lovituri etc. si o copie dupa factura. La desfacerea coletului primit vom face fotografii si vom compara starea produsului la receptie cu cea declarata de dumneavoastra conform Ordonantei nr. 130/2000 (republicata), privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Timpul legal pentru returnarea contravalorii produsului este de cel mult 14 zile de la data denuntarii de catre consumator;

 

Returnarea produselor se face pe adresa :

 

AGWAROM MARKETING SRL

CUI RO 35377691

J23/24/2016

0786.130.919 - 0724.511.444 - 0730.975.642

E-mail: agwarom.marketing@gmail.com

Punct de lucru si show-room: Centrul Comercial NATURA CENTER - CHINA TOWN ROMANIA - HALA 10 - SHOW ROOM 11 - Soseaua Bucuresti - Urziceni nr.17, Comuna Afumati - Judetul Ilfov

Telefon: 0786.130.919 - 0724.511.444 - 0730.975.642

E-mail: agwarom.marketing@gmail.com

 

Pentru detalii prin email: office@AGWA.ro sau pagina de contact:

http://www.AGWA.ro/contact

 

"Art. 7. - (alineatul 1):  Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

"Art.4 litera b): Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14."

  

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de AGWA.RO beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

 

Costurile de returnare intra in sarcina clientului, produsul trebuind a fi predat la sediul nostru din Centrul Comercial  NATURA CENTER - CHINA TOWN ROMANIA - HALA 10 - SHOW ROOM 11 - Soseaua Bucuresti - Urziceni nr.17 Comuna Afumati - Judetul Ilfov. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a certificatului de garantie si a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

 

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), AGWA.RO isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.