Livrare colete catre client

Coletele cu comenzile clientilor care opteaza pentru tipul de livrare "expediere prin curier rapid" sunt expediate prin firma de curierat rapid FAN COURIER EXPRESS SRL.

Costul serviciilor de transport prin curier rapid a expedierii coletelor catre clienti, precum si a serviciul de retur al rambursului in numerar la Agwarom Marketing Srl, sunt in sarcina clientului.

Tarifele aplicatre de catre Fan Courier Express SRL pentru serviciile de livrare catre clienti a coletelor cu comenzi si de retur  la Agwarom Marketing Srl a rambursului in numerar sunt tarife de contract Agwarom Marketing Srl.

In situatia in care clientul-destinatar a incheiat contract cu Fan Courier Express Srl, tarifele care se vor aplica pentru livrare vor fi cele din contractul clientului-destinatar.

Transport

Livrarea si plata produselor

PLATA PRODUSELOR COMANDATE SI A SERVICIILOR DE CURIERAT RAPID

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata ramburs in numerar la ridicarea de la curier a coletetelor cu produsele comandate de client. Achitati in numerar când se vor livra coletul/coletele de catre agentul Fan Courier Express Srl, respectiv contravaloarea facturii Agwarom Marketing Srl pentru produsele comandate si livrate, precum si serviciile de curierat rapid si retur ramburs numerar.

2. Plata prin Ordin de plata. Veti primi detaliile de plata în momentul confirmarii comenzii de catre un agent de vânzari.

3. Plata cu cardul prin  metoda de plata online cu card bancar prin  metoda de plata online cu card bancar prin sistemul "EuPlătesc.ro".

EuPlătesc.ro este o soluție de plăți online și comerț electronic dezvoltată de compania EuroPayment Services S.R.L..

EuPlătesc.ro este integrator de soluții pentru comerț electronic, care dispune de un sistem de gestiune a plăților
electronice efectuate prin metode diferite de plată, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume
sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează
soluții antifraudă avansate care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA și "MasterCard SecureCode" de
la MasterCard, diminuează riscurile asociate tentativelor de fraudă electronică.

4. Plata cu numerar la sediul show-room-ului nostru situat la adresa din Centrul Comercial NATURA CENTER - CHINA TOWN ROMANIA, Hala 10, Show-room 11, Soseaua Bucuresti-Urziceni nr.17, Comuna Afumati, Judetul Ilfov.

LIVRARE

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra. Produsele se vor livra in ambalajul original de la producator, la care se adauga ambalaje de protectie, respectiv cutiile din carton ondulat rigid CO5.

Comanda minima este de 200,00 ron, la care se adauga TVA.

In tara livram prin Fan Courier - conditii:

- Termen livrare 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii;

- In perioada 01.11.2018 - 31.12.2018, având în vedere volumele mari de expedieri inregistate de Fan Courier in această perioadă, termenul de livrare poate depăși 36-48 de ore si pot aparea intarzieri in actualizarea statusurilor expeditiilor. Serviciul RED CODE este suspendat pe o perioadă nedeterminată, din același motiv;

- In situatia inregistrarii unor conditii metereologice nefavorabile comunicate de ANM si Fan Courier, expedierile si livrarile pot fi intarziate 36-48 ore, acest lucru fiind comunicat clientului destinatar pe mail, sms, telefonic.

Taxa transport colete comenzi si plic ramburs - se achita de client direct firmei de curierat rapid.

Curierii livreaza in intervalul orar 9:00 - 17:00 de Luni -Vineri si Sambata in intervalul orar 9:00- 13:00

GRATUIT - pentru comenzile care se ridica direct din show-room.

Ne rezervam dreptul sa nu mai onoram comenzile clientilor care ne provoaca pagube financiare prin neprimirea, cu buna stiinta, a coletelor de la curieri sau neridicarea acestora de la sediile Fan Courier, in cazul in care au optat pentru acest lucru in momentul confirmarii comenzii.