Sacose natur

Agwarom Marketing va ofera o gama diversificata sacosele din hartie natur.

Datorita rezistentei la greutate, sacosele din hartie natur neimprimata sunt ideale pentru ambalarea produselor vandute de diverse tipuri de magazine.

Pe Agwa.ro puteti comanda sacose din hartie natur in diverse dimensiuni, raspunzand astfel celor mai exigente cerinte ale...

Agwarom Marketing va ofera o gama diversificata sacosele din hartie natur.

Datorita rezistentei la greutate, sacosele din hartie natur neimprimata sunt ideale pentru ambalarea produselor vandute de diverse tipuri de magazine.

Pe Agwa.ro puteti comanda sacose din hartie natur in diverse dimensiuni, raspunzand astfel celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Mai multe

Sacose natur Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Sacose natur cu maner...

  Sacose natur cu manere din hartie rasucita

  Sacosele natur cu manere din hartie rasucita sunt fabricate din hartie kraft natur neimprimata cu grosimea cuprinsa intre 80-100 g/mp, in functie de dimensiunea sacoselor.

  Manerele sunt din hartie rasucita, aplicate in interior si intarite cu banda din hartie, pentru a conferi sacoselor rezistenta pe durata manipularii si transportului.

  Sacosele natur cu manere din hartie rasucite se prezinta in 9 dimensiuni.

  Sacosele natur cu manere din hartie racucita se utilizeaza pentru ambalarea si transportul produselor alimentare si nealimentare de mici dimensiuni. Se pot personaliza prin serigrafiere cu logo.

 • Sacose natur cu maner...

  Sacose natur cu maner din hartie indoita tip banda

  Sacosele natur cu maner din hartie indoita tip banda sunt fabricate din hartie kraft natur neimprimata si sunt prevazute cu manere din hartie indoita, tip banda, aplicate in exterior.

  Sacosele natur cu maner din hartie indoita tip banda sunt fabricate din hartie kraft natur de 70 g/mp si se prezinta in 2 dimensiuni.

  Sacosele natur cu maner din hartie indoita tip banda se utilizeaza pentru ambalarea si transportul produselor alimentare si nealimentare de mici dimensiuni. Se pot personaliza prin serigrafiere cu logo.

 • Sacose natur cu maner...

  Sacose din hartie natur cu maner decupat

  Sacosele din hartie natur cu maner decupat sunt fabricate din hartie kraft natur neimprimata cu grosimea de 70 g/mp.

  Manerele sunt decupate (tip banana) si sunt intarite la interior cu carton, pentru a conferi sacoselor rezistenta pe durata manipularii si transportului.

  Sacosele din hartie natur cu maner decupat se prezinta in 2 dimensiuni.

  Sacosele din hartie natur cu maner decupat se utilizeaza pentru ambalarea si transportul produselor alimentare si nealimentare de mici dimensiuni.

  Se pot personaliza prin serigrafiere cu logo.

 • Sacose carton natur...

  Sacosele din carton natur manere snur textil sunt fabricate din carton kraft natur neimprimat cu grosimea de 200 g/mp.

  Manerele sunt fabricate din snur textil. Sacosa prezinta intaritura suplimentara din carton la manere si la baza sa.