Catalog de produse

Information

Produse noi

Pungi hartie

AGWAROM MARKETING SRL va ofera o gama sortimentala variata de pungi din hartie, pentru ambalarea diverselor produse alimentare si nealimentare.

Pungile sunt fabricate din mai multe tipuri de hartie neimprimata, cu diverse grosimi  (35-40-60-80 g/mp): hartie kraft natur, kraft albit si hartie alba rezistenta la grasimi, avand burduful in V sau pa...

AGWAROM MARKETING SRL va ofera o gama sortimentala variata de pungi din hartie, pentru ambalarea diverselor produse alimentare si nealimentare.

Pungile sunt fabricate din mai multe tipuri de hartie neimprimata, cu diverse grosimi  (35-40-60-80 g/mp): hartie kraft natur, kraft albit si hartie alba rezistenta la grasimi, avand burduful in V sau patrat.

Toate tipurile de pungi din hartie sunt insotite de Declaratia de Conformitate cu normele sanitare romanesti si din Uniunea Europeana.

Mai multe

Pungi hartie Contine 2 produse.

Subcategorii

 • Pungi natur - burduf...

  Agwa.ro va ofera pungi din hartie kraft natur neimprimata cu burduf patrat.

  Pungile din hartie kraft natur au capacitate de 1/2 - 1 - 2 - 3 kg si sunt folosite pentru ambalarea produselor vrac: produse de morarit, bacanie, dulciuri.

 • Pungi albe - burduf...

  Agwarom Marketing va invita sa cumparati on-line pungi din hartie kraft albit neimprimata cu burduf patrat.

  Pungile din hartie kraft albit se utilizeaza pentru ambalarea diverselor produse alimentare: faina, malai, zahar, seminte, produse de patiserie, bomboane.

 • Pungi hartie...

  Agwa.ro va invita sa comandati on-line pungile din hartie rezistenta la grasimi, pentru ambalarea produselor alimentare si a semintelor oleaginoase.

  Aici veti gasi o gama variata de pungi din hartie rezistenta la grasimi pentru produse de patiserie, cofetarie, fast-food, brutarie, covrigarie. 

 • Pungi natur - burduf V

  Agwarom Marketing va ofera pungi din hartie kraft natur neimprimata.

  Puteti comanda on-line pe agwa.ro pungi din hartie pentru produse pe patiserie, cofetarie, fast-food, brutarii, covrigarii.

  Pungile din hartie natur se pot folosi si pentru ambalarea altor produse vrac.

 • Pungi natur cu...

  Agwarom Marketing va ofera o gama diversificata de pungi din hartie natur cu fereastra din propilena.

  Pungile din hartie cu fereastra din folie de propilena se folosesc pentru ambalarea produselor de panificatie, brutarie, patiserie si a altor produse alimentare si nealimentare.

 • Pungi rotiserie

  Agwarom Marketing va prezinta pungile pentru rotiserie.

  Pe agwa.ro puteti comanda on-line pungi pentru rotiserie, fabricate din hartie kraft albit innobilata cu folie de polipropilena la interior pentru pastrarea alimentelor calde.

Se afiseaza 1-2 din 2 articole
Se afiseaza 1-2 din 2 articole