Catalog de produse

Activeaza filtre:
Disponibilitate
Conditie

Information

Produse noi

Sacose hartie

Agwarom Marketing va pune la dispozitie o gama diversa de sacose din hartie, care sunt utilizate pentru ambalarea si transportul produselor comercializate de diverse firme: magazine, fast-food-uri, cofetarii, brutarii, florarii, firme de publicitate etc.

Sacosele sunt realizate din hartie kraft natur sau albit, neimprimata sau imprimata unicolor...

Agwarom Marketing va pune la dispozitie o gama diversa de sacose din hartie, care sunt utilizate pentru ambalarea si transportul produselor comercializate de diverse firme: magazine, fast-food-uri, cofetarii, brutarii, florarii, firme de publicitate etc.

Sacosele sunt realizate din hartie kraft natur sau albit, neimprimata sau imprimata unicolor sau cu diverse imprimeuri. si pot avea diferite tipuri de manere: din hartie rasucita, din hartie indoita tip banda, decupate (tip banana).

Sacosele din hartie se pot personaliza serigrafic cu logo-ul Companiei dvs si sunt insotite de Declaratia de Conformitate cu normele sanitare romanesti si din Uniunea Europeana.

Mai multe

Sacose hartie Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Sacose natur

  Agwarom Marketing va ofera o gama diversificata sacosele din hartie natur.

  Datorita rezistentei la greutate, sacosele din hartie natur neimprimata sunt ideale pentru ambalarea produselor vandute de diverse tipuri de magazine.

  Pe Agwa.ro puteti comanda sacose din hartie natur in diverse dimensiuni, raspunzand astfel celor mai exigente cerinte ale clientilor.

 • Sacose albe

  Agwarom Marketing va prezinta categoria de sacose din hartie alba neimprimata in marimi variate, pentru a satisface cerintele diverselor activitati si produse vandute de catre comercianti: produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte, cadouri si decoratiuni, cosmetice si parfumerie, florarii, evenimente.

  Sacosele din hartie alba se pot personaliza cu logo-ul clientului.

 • Sacose catering

  Pe Agwa.ro puteti comanda on-line sacosele din hartie pentru catering - take away.  Datorita formei si dimensiunilor, sacosele din hartie pentru catering sunt destinate ambalarii si transportului produselor preambalate in caserole si cutii.

  Sacosele din hartie pentru catering - take away sunt pentru fast-food-uri, cofetarii, patiserii, dar si pentru florarii pentru transportul aranjamentelor florale.

 • Sacose color

  Agwarom Marketing va invita sa vizitati categoria de sacose din hartie imprimata unicolor sau cu diverse modele.

  Sacosele din hartie color se pot folosi in diverse activitati de comert; magazine, campanie promotionala si pentru cadouri.

  Sacosele din hartie color sunt realizate in multe dimensiuni, raspunzand astfel celor mai exigente cerinte ale clientilor.

 • Sacose pentru sticle

  Pe Agwa.ro puteti vizita categoria de sacose din hartie pentru sticle de vin, sampanie si alte bauturi cuprinde oferta diversificata de sacose.

  Sacose din hartie pentru sticle sunt fabricate din hartie kraft natur sau albit, in varianta neimprimata sau cu fonta monocolora, avand manerele sunt din hartie rasucita.

 • Sacose Craciun

  Agwarom Marketing va prezinta portofoliul sau de sacose din hartie imprimata cu motive de Craciun.

  Sacosele din hartie pentru cadourile de Craciun se pot folosi pe perioada Sarbatorilor de iarna de catre diverse tipuri de magazine, pentru cadourile oferite de companii sau in diverse activitati de marketing si promovare organizate la sfarsitul anului.